HERKES ACIBADEM SAĞLIKLI YAŞAM ŞENLİĞİ'NDE BULUŞUYOR!

Sağlıklı yaşam söyleşileri, spor aktiviteleri, ödüllü yarışmalar, çocuklar için özel sağlık ve spor etkinlikleri… Acıbadem Fulya Hastanesi, sağlığını önemseyen herkesi Sağlıklı Yaşam Şenliği”nde bir araya getiriyor. 14 Haziran 2014, Cumartesi günü Nişant

Sağlık 11.06.2014 09:56:45 0
HERKES ACIBADEM SAĞLIKLI YAŞAM ŞENLİĞİ

Sağlıklı yaşam söyleşileri, spor aktiviteleri, ödüllü yarışmalar, çocuklar için özel sağlık ve spor etkinlikleri… Acıbadem Fulya Hastanesi, sağlığını önemseyen herkesi “Sağlıklı Yaşam Şenliği”nde bir araya getiriyor. 14 Haziran 2014, Cumartesi günü Nişantaşı Sanat Parkı’nda gerçekleşecek şenlikte katılımcıları, sağlık ve sporla dolu bir gün bekliyor.

 

Acıbadem Fulya Hastanesi, sağlıklı yaşamak isteyen herkesi “Acıbadem Fulya Sağlıklı Yaşam Şenliği”nde buluşturuyor. “Sağlığım için!” diyenlerin bir araya geldiği ve bu yıl ikinci kez düzenlenecek şenlik, Şişli Belediyesi’nin işbirliği ve Radyo Voyage’ın büyüleyici müzikleri eşliğinde 14 Haziran Cumartesi günü Nişantaşı Sanat Parkı’nda gerçekleşecek. Şişli Belediye Başkanı Sayın Hayri İnönü’nün saat 13.00’te bizzat katılacağı, eğlenceli ve sağlıklı aktivitelerin yer alacağı şenlikte, Acıbadem Fulya Hastanesi uzmanları tarafından “sağlıklı yaşam söyleşileri” düzenlenecek. Beslenme Uzmanı Dyt. Hande Seven, “sağlıklı beslenme ile ilgili doğru bilinen yanlışlar” üzerine önemli bilgiler verirken, Fizyoterapist Mustafa Sefa Öztürk “egzersizle yaşamak” ve hayatın her alanında egzersiz yapma yöntemleri konusunda ipuçları verecek. 

 

Spor aktiviteleri ve sağlıklı vücut ölçümleri yapılacak

“Sağlıklı Yaşam Şenliği”nde katılımcıları spor aktiviteleriyle dolu bir gün bekliyor. Etkinlikte, spor müsabakalarının yanında ödüllü yarışmalar da yer alacak. Aynı zamanda eğitimli hocalar eşliğinde Zumba yapabilecek katılımcılar, perküsyon performansıyla da keyifli müziğin ve ritmin tadını çıkaracak.

Kas ve yağ oranları konusunda fikir sahibi olmak isteyen katılımcılar, ölçüm testleri ile vücut kitle endeksleri hakkında bilgi edinebilecekler.

 

Çocuklar “Vücudumuzun Süper Kahramanları”nı eğlenerek öğrenecek

“Sağlıklı Yaşam Şenliği”nde çocuklar için de, “Vücudumuzun Süper Kahramanları” etkinliği yer alacak. Şenlik boyunca çocuklar, hem aileleriyle birlikte sağlık dolu bir gün geçirecek hem de sağlıklı yaşamın önemini eğlenerek öğrenebilecekler.

 

 

``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00